Om at danse for lidt

image_pdfimage_print

Redaktionel linje: ingen.

Rød tråd: Debatterende tekster af (lomme)filosofisk tilsnit. Essays, klummer og kronikker, hvori det forsøges at forbinde hverdagens glæder og genvordigheder, omtanker og ubetænksomheder med evigtgyldige idéer. Urimelige forsimplinger af videnskabelige og eksistentielle indsigter, skrevet med pathos, våde øjne, røg ud af ørerne og fingrene dansende over tastaturet.

Målgruppe: Folk, der heller ikke danser (så meget), som foretrækker et glas og en god diskussion, parenteser, semikoloner og indskudte sætninger – gerne med hang til Højskoleliv. Og måske – sikkert også – jer der interesserer sig for unge menneskers ve og vel (eksistentielle vilkår), deres dannelse og opdragelse; forældre, såvel som lærere, trænere, undervisere og pædagoger (i bredeste forstand).

Bag vidanserforlidt.dk

Lars Andreasen: Højskolelærer på Egå Ungdoms-Højskole.  Cand. Mag. Idéhistorie og Kognitiv Semiotik fra Aarhus Universitet. Forfatter (med Dennis Nørmark) til bogen ”Det Virkelige Menneske. Sjælens og Kulturens Naturhistorie.” På Egå Ungdoms-Højskole underviser jeg i filosofi, politik og psykologi. Har ikke rigtigt kunnet styre mig og har for nyligt oprettet bloggen morgensamlingen til lidt “blødere” tekster, og jeg vil også forsøge mig på engelsk på sunrise tales.

 

Rasmus Kolby Rahbek: Uddannelseskonsulent hos Foreningen af Folkehøjskoler i Danmark. Cand. Mag. i Idehistorie og Æstetik & Kultur fra Aarhus Universitet samt MA i Europastudier fra Rijksuniversiteit Groningen, Holland. Jeg har tidligere været højskolelærer på henholdsvis Ry Højskole og Brandbjerg Højskole, hvor jeg primært har undervist i fag som politik, filosofi og sociologi.

 

Foto: Gorm Olesen - Jonas Møller, højskolelærer på SilkeborgJonas Møller: Cand. Mag. i Idéhistorie og Dansk fra Aarhus Univiersitet. Højskolelærer på Silkeborg Højskole, hvor jeg underviser i Filosofi & Idéhistorie, Litteratur, Eksistens og Fodbold.

 

 

Malthe_Ibsen_Sørensen

Malthe Ibsen Sørensen: Højskolelærer på Ubberup Højskole. Cand. Mag. i Idéhistorie og samfundsfag. Underviser i fag der har noget med samfund og kultur at gøre. Er desuden medlem af knallertklubben “Teufelskerle“.

 

 

Kenneth-portræt

Kenneth Degnbol er højskolelærer på Rønde Højskole. Underviser i filosofi og musik. Cand. Mag i historie og musikvidenskab. Deltidsjobber som musiker og skriver med en kollega krimier under navnet Sander Jakobsen, hvor den første udkommer på det engelske forlag Little Brown efteråret 2013. www.kennethdegnbol.dk.

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vidanserforlidt.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405