Gæstebloggere

image_pdfimage_print

Hamed Mir-Shah GhasemiHamed Mir-Shah Ghasemi (26 år) har en bachelorgrad i Arabisk- og Islamstudier kombineret med Kognitiv Semiotik. Lige nu er han i gang med sin kandidatgrad på Arabisk- og Islamstudier på Aarhus Universitet. Han kom til Danmark i 1999.

 

 

 

Peer Bundgaard, Litterat og semiotiker fra Æstetik og Kultur Peer Bundgaardpå Aarhus Universitet, Center for semiotik. Han er forfatter, oversætter og redaktør til, af og på flere bøger og artikler om semiotik, fænomenologi, kognition og æstetik.

 

 

Johan Christian Nord (1988). Er uddannet i religionsvidenskab og tysk og arbejder for tiden som ph.d.-studerende på Aarhus Universitet med et projekt om modernitetskritik og modtagelsen af Arthur Schopenhauers filosofi i SkanNord med hatdinavien omkring år 1900. Ved siden af universitetsansættelsen er han netop begyndt som timelærer på Rønshoved Højskole i filosofi, tysk og mytologi.

Han bor i København sammen med sin forlovede – og elsker at køre i tog.

 

TheisTheis Schønning Johansen Schønning Johansen, konservativ debattør. Student anno 2014. Fra 2015 journalistikstuderende på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Aarhus.

 

Vibeke Lundbye Westphall studerer på kandidatuddannelsen i religionsvidenskab på Aarhus Universitet, men bor i København, hvor hun arbejder på Københavns Universitet i afdelingen for Uddannelse og Studerende. Hun har derudover en uddannelse i journalistisk formidling fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og er tidligere elev og praktikant på Silkeborg Højskole. Hun interesserer sig for uddannelse, forholdet mellem religion, politik og samfund samt internationale konfliktforhold herunder udviklingsproblematikker, som artiklen her afspejler.

Underviser på Testrup Højskoles filosofilinje og i Aikido.

Frank Bech Lassen, Underviser på Filosofilinjen og i Aikido. Født i 1975 og elev på Testrup Højskole i foråret 1996. Ph.D. i Idéhistorie fra Afdeling for Idéhistorie på Aarhus Universitet . Frank har redigeret bøger og tidsskrifter om Hans Blumenberg, Reinhart Koselleck og Quentin Skinner samt skrevet artikler og anmeldelser til Archiv für BegriffsgeschichteContributionsPhilosophy & Social Criticism,DistinktionSlagmarkARRFilosofiske studier. Er tidligere redaktør af Slagmark – tidsskrift for Idéhistorie

Rasmus Kjær er cand. mag i filosofi og pædagogik, foredragsholder og konsulent i Folkehøjskolernes Forening. Han har skrevet en masse om menneskelig dannelse og udvikling, heriblandt bøgerne Selvhjælp på hovedet og Pragmatisk pædagogik fra forlaget KLIM.

Iben Schmidt Jensen er tidligere elev på Silkeborg Højskole. På folkemødet på Bornholm 2013 holdt hun tale i Højskolernes telt. Det er den tale, vi bringer på vidanserforlidt.dk. Iben studerer Geografi på Københavns Universitet.

Aksel Tarras Madsen, uddannet cand. merc. aud. Arbejder til daglig med finansiel risikostyring med alt hvad dertil hører. Han interesserer sig for økonomihistorie og markedsmekanismer, men ynder også at beskæftige sig med idéhistorie, filosofi og teologi. Og så har han læst Kierkegaard siden sin gymnasietid. Han er medforfatter til bogen Finansielle Markeder og optræder ind imellem også på CEPOS Uni.

Anders Aamand, Management Consultant, INSEAD MBA og advokat. Har arbejdet mange steder som forretningskonsulent og så var han i 2007 på en rejse i Rwanda sammen studiekammeraten, Mark Bell, der skulle indsamle øjenvidenskildringer fra folkedrabet.

Mads Strarup, cand.scient.soc. i Socialvidenskab og Filosofi, gymnasielærer ved Københavns åbne Gymnasium. Her skriver han om manglen på stillesiddende stunder, hvor tankerne kan vendes i ro og mag og – måske – kvalificere debatten, den dialog, som demokratier er så afhængig af.

Niels Gerner Nielsen er tidligere elev fra Silkeborg Højskole, hvor han havde fokus på politiske emner. For tiden studerer han Business Administration & Sociology på CBS i København og har studiejob hos Danida. Han bidrager til vidanserforlidt.dk med indlægget Er lyset blot for de lærte? hvori han for en stund genopliver Grundtvig og spørger om ikke, højskolerne svigter deres grundlag, såfremt de kun lyser for middelklassens børn?

Christoffer Karoff har bidraget til vidanserforlidt.dk med  “Solen – vores stjerne.” Karoff er Ph.D. i astrofysik, ansat ved Aarhus Universitet, og så er det ham, Det Amerikanske Rumforskningsagentur, NASA, har givet en masse penge, så han kan holde øje med solen for dem.

Har du lyst til at bidrage, så kontakt os på vidanserforlidtXXXvidanserforlidt.dk – jo, godt gættet, du erstatter de tre x’er med et snabelA


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vidanserforlidt.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405